ONLINE BÖREK SİPARİŞ ET BÖREK PAKET SERVİS BÖREK SİPARİŞİ VER BÖREK FİYATLARI BÖREK ÇEŞİTLERİ EVE TESLİM SU BÖREĞİ ÇEŞİTLERİ
Börek Sipariş
Birçok ülkede börek, Türk göçmenler aracılığıyla tanındı ve Türk atıştırmalıklarının ve fırınlarının standart yelpazesinin bir parçası haline geldi. İnternetten börek siparişi vermek için GelTatlim.com'u ziyaret edin. Adrese ücretsiz ve hızlı teslimat olarak Tepsiyle börek siparişi ya da kilo ile börek siparişi verebilirsiniz.

Gel tatlım sizin için tepsiyle börek siparişleri alıyor. Kalabalık misafirleriniz için kiloyla ya da tepsiyle her türlü çeşit börekten sipariş edebilirsiniz. Hızlı teslimat ile acil misafirlerinizi güzelce ağırlayabilirsiniz. Paket servisi ile canınız çektiği an börek yiyebilirsiniz.
Börek hazırlamak için yufka, iç malzemesi ve üstüne sürmek için yumurta yeterlidir. Oldukça pratik bir yapımı olmasının yanı sıra su böreği, gül böreği gibi değişik çeşitleri de bulunur. Doyurucu ve lezzetlidir. Bu nedenle özel günlerde misafirlere sunmak için çokça tercih edilir.
Börek; kıyma, peynir, ıspanak veya diğer sebzeler ve maydanozdan yapılan baharatlı dolgulu yufka hamurundan yapılan meyveli turtanın Türk çeşididir. Farklı hamur ve/veya hazırlanış türlerine sahip varyantlar Balkanlarda farklı isimler altında oldukça popülerdir. Dolgusuna bağlı olarak günlük veya özel günlerde yapılan bir yemektir ve atıştırmalık olarak soğuk olarak da sunulur.
Çiğ Börek Sipariş
Çiğ börek Tatar mutfağından gelir ve en çok Eskişehir bölgesinde yapılır. Oldukça sevilen bir börektir. Çıtırlığı ile pek çok kişinin favorisi olan çiğ böreğin bazı püf noktaları vardır. Gel tatlım olarak biz paket servislerimizdeki çiğ böreklerimizi bu püf noktalara göre hazırlıyoruz.
Çiğ börek adını iç harcının çiğ olarak konmasından alırç Hamuru çok incedir ve bu hamurun içine kıymalı harç çiğ olarak konulup yağda kızartılır. Çiğ böreğin hamuru için 3 bardak un, 1 bardak su, yarım kaşık tuz ve 1 kaşık sirke kullanılır. İç harç için 300 gr kıyma, 1 küçük soğan, yarım kaşık tuz, yarım çay bardağından biraz fazla su ve sıvı yağ kullanılır.
Öncelikle çiğ börek yapmak için unu derin bir kaba koymalısınız. Daha sonra sirke ve tuzu ekleyebilirsiniz. Üzerine suyunu yavaş yavaş eklerken hamuru yoğurmaya başlayın. Hamur kıvam alınca üzerine bir bezle kapatıp dinlendirebilirsiniz. Bu esnada iç harcı yapmaya geçebiliriz. İç harc için soğanları ince ince doğradıktan sonra bir kaba kıyma tuz ve soğanı koyup karıştırılır. En sona da suyunu kattıktan sonra artık iç harcı da hazırlamış olacaksınız.Dinlenen hamurdan bir parça alın ve önceden unladığınız tezgahta açın. İçine harcı koyduktan sonra harcın taşmaması için kenarlarını çatalla bastırın. Derin bir tavada börekleri sıvı yağda kızartın. İşte çiğ böreğiniz hazır!
Eğer misafirleriniz çoksa ve çip böre yapmak için yeterli zamanınız yoksa Gel Tatlım üzerinden kilo ve tepsi olarak çiğ börek siparişi verebilirsiniz. Ayrıca hızlı teslimat avantajı ile kendinizi yemek yapma stresinden kurtarmış olursunuz.
Buna ek olarak çiğ böreğin bazı püf noktaları bulunuyor. Hamuru hazırlarken mutlaka sirke ekleyin. Sirke eklediğiniz takdirde artık hamur çok fazla yağ çekmeyecektir.
Harcın içine su koymayı unutmayın. Su kıymanın toplanmasını engelliyor. Bu sayede hazırladığınız iç harcınız parça parça oluyor.
Kızarttıktan sonra lütfen aktaracağınız tabağa havlu kağıdı serin. Bu sayede havlu kağıt hamurdaki fazla yağı çekecektir.

Su Böreği Sipariş
Su böreği börekler arasındaki en popüler olanıdır diyebiliriz. Börekler arasında yapımı en zor olan börek olarak da bilinir. Ayrıca tadının çok güzel olması nedeniyle sık sık tüketilir. Misafirleriniz ve sizin için en güzel tatlardan biridir. Gel Tatlım üzerinden tepki ve kilo ile su böreği siparişi verebilirsiniz. Aynı gün teslim börek siparişi ile hızlıca böreğinize kavuşabilirsiniz.
Su böreği Türk mutfağına aittir. Tepsi böreği olan su böreği haşlanmış yufkalar arasına beyaz peynir ya da kıyma konularak yapılır. En üstüne yumurta sürülür ve fırınlanır. İçinde kullanılan peynir yöreden yöreye değişiklik göstermektedir. Doğu Anadolu bölgesinde daha çok civil peyniri kullanılırken Erzurum ilinde iç harcı has tereyağı ile hazırlanır. İlk su böreği tarifi 1844 yılında Mehmet Kamil’in Aşçıların Sığınağı kitabında yazılmıştır. Ayrıca Hatay ilinde künefe peyniri ile yapılan su börekleri de vardır.
Su böreği yapımının bazı püf noktaları vardır. Öncelikle hamurların parçalanmaması için çok fazla karıştırmadan haşlanmalıdır. Bu hazır yufka kullanmadan yapacağınız tarifler için geçerlidir.
Kneid açtığınız hamurlar fırında pişerken böreğin daha yoğun bir tadı olması için 1 çay bardağı zeytinyağı yerine aynı miktarda eritilmiş tereyağı eklenir. Hazır edilen yumurtaları bir kaseye kırınç Üzerine tuz ekleyip karıştırılır. Bu karışımın üzerine un ekleyip karıştırıldıktan sonra hamur yoğurmaya başlanır. Su böreği hamuru genellikle yapışkan bir hamurdur. Bu nedenle yoğurulan hamur orta yumuşaklığa geldiğinde yoğurma durdurulur.
Önceden un serpilmiş tezgaha hamurunuzu alınır ve istenilen büyüklükte bezeler hazırlanır. Bu bezeleri önceden un serpilmiş bir tabağa alarak üzerine herhangi bir poşetle kapatarak yarım saat bekletilir.
Tereyağı erittikten sonra üzerine sıvı yağ ekleyip böreğininizin katlarınıza sürmek için hazırl edilir. Yarım saat sonra bezeler açılarak yufka haline getirilir. Daha sonra tepsinize yağlı kağıt serip yufkalar hazır edilir. Bu yufkaların üzerine eritilen yağdan sürülür. Derin bir tencerenin içinde tuz, sıvı yağ ve su ile iyice kaynatılır. Açılan bezeler kaynamış suya atılıp yaklaşık 30 saniye kaynatılır. Hamurun kenarları tencerenin kenarlarına yapışabilir ancak kepçe ile yapışmış kenarları çıkarabilirsiniz. Kaynayan yufkalar sudan çıkarılınca soğuk suyun içine atılır. Soğuk suyun içinde bekletilen yufkalar çıkarılır ve suyu hafifçe sıkılır. İlk yufkanın üzerine diğer yufkalar sırayla serilir ve aralarına erimiş yap sürülür. Tepsinin ortasına kadar yufka serindiğinde harç yerleştirilir ve aynı şekilde diğer katmanlar tamamlanır. Böreğin en üst katına da erimiş yağ sürülür ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

Börek Çeşitleri Nelerdir?
-Patatesli Börek
-Sigara Böreği
-Bayat Ekmek Böreği
-Çiğ Börek
-Patatesli çıtır börek
-Tavada Yalancı Su Böreği
-Kıymalı Börek
-Makarna Böreği
-Milföy Pide
-Lavaştan Gözleme
|
-Yufkasız Kabak Böreği
-Fırında Lavaş Böreği
-Ispanaklı Gül Böreği
-Fırında Lavaş Böreği
-Üsküp Böreği
-Çıtır Börek
-Tavada Mayasız Börek
-Peynirli Sigara Börek
-Sodalı Peynirli Börek
-Kek Kalıbında Börek
|
-Galeta Unlu Sodalı Börek
-Hazır Yufkadan Kıymalı Kol Böreği
-Pırasalı Börek
-Banyolu Börek
-Kuş Yuvası Böreği
-Midye Börek
-Tavuklu Börek
-Beşamel Soslu Ispanaklı Kıymalı Börek
|
Tavada Yalancı Su Böreği Nasıl Yapılır?
1 kase parçalanmış beyaz peynir ve 1 kase parçalanmış kaşar peyniri aynı kap içinde karıştırılır. Böreğin sosu için 2 adet yumurta üzerine 1 çay bardağı sıvı yağ dökülür. Üstüne 1 çay bardağı süt ve 1 şişe soda konulur. Sos karıştırılır. Pişirmek için büyükçe bir tava tereyağı ile yağlanır. İlk yufka yanlardan sarkalarak tavanın içine serilir. Hazırlanan sos ilk yufkanın üzerine gezdirilir. 2 adet yufka ise parçalanır ve bir parçalanmış bir tanesi ilk yufkanın üzerine serilir. Son serilen yufkanın üzerine iyice ıslatılır. Ardından sos gezdirilir ve yine yufka parçaları serilir. Zerine peynirli harç koyulur. Peynirli harcın arasına tereyağı parçaları konulur. Peynirli harcın üzerine yufka parçaları serilir ve tekrar sos ile ıslatılır. Arından son defa yufka parçaları serilir ve sos il ıslatılır. Bu şekilde yufkalar bitene kadar katmanlar halinde sos ve peyniri kullanarak börek hazırlanır. En son ilk yufkanın yandan sarkan parçaları içeri alınır ve sos ile ıslatılarak kapatılır. Böreğin en üstüne de sostan sürülür ve tavanın kapağı kapanarak pişirilir. Alt tarak pişince böreği ters çevirip diğer tarafın da pişmesi sağlanır. Piştikten sonra 10 dakika dinlenmeye bırakılır.